van standaard schappenplannen tot private labels

Naast de succesvolle standaard schappenplannen, levert Deltafix concepten op maat. Samen met u kijkt Deltafix welk concept het beste bij uw wensen en uw onderneming past. U kunt rekenen op onze jarenlange ervaring en grote inkoopkracht. Ook als u iets compleet out-of-the-box wilt, is Deltafix u graag van dienst.

U wilt uw eigen merk in de markt zetten zonder daarvoor jarenlang te investeren? Deltafix is een specialist op het gebied van private labels. Wij kunnen al onze producten voorzien van uw huisstijl. Het uitgangspunt voor private labels en de maatconcepten zijn onze basisconcepten:

Nieuw in het assortiment van Deltafix is het beslag. Op verzoek van onze klanten die graag alles in een keer bestellen, hebben wij vier groepen beslag toegevoegd, te weten: bouw, hangwerk, tuin en sluitwerk. Van grendels, hengen tot paalhouders: u vindt alles in onze catalogus. Of uw klant nu een schutting moet plaatsen, of een tuinhek, u vindt al het benodigde beslag bij Deltafix.

De blisters en kuipjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben scharnierende deksels met kliksluiting. De transparante en duurzame blisters worden gepresenteerd in een wand. Waarbij de kleur aangeeft om wat voor soort product het gaat. Uw klant vindt in een handomdraai wat hij zoekt.

Op elke blister staat 1 van de 4 prijscodes die de consument makkelijk terugvindt op het schap. Op verschillende niveaus in de wand zijn schapborden met productinformatie schuin geplaatst. Daaronder staan kuipjes met grotere hoeveelheden bevestigingsmaterialen. De kuipjes en blisters zijn niet alleen mooi maar ook heel duurzaam. En dat wordt gewaardeerd door uw klanten.

Deltafix heeft een groot assortiment losse ijzerwaren, zoals schroeven, bouten en moeren. Deze artikelen worden los in transparante kantelbakken gepresenteerd. Voor uw klant is het door een duidelijke kleurcodering heel eenvoudig om snel een artikel te vinden.

Alle losse artikelen kunnen per stuk een label met barcode krijgen zonder prijs. Het assortiment wordt compleet gemaakt met verticale cilinders waarin verschillende maten draadeinde staan.

De naam Goldtop verwijst naar de goudkleurige smeerfilm die op de punt van deze bevestigingsartikelen is aangebracht. Deze op elk bevestigingsartikel in deze artikelgroep nauwkeurig aangebrachte smeerfilm vergemakkelijkt het monteren in materialen zoals hardhout, waarvoor dit type schroeven een uitgelezen oplossing zijn. Bovendien worden deze state of the art bevestigingsmiddelen tijdens montage geborgd door zogenaamde “nibs” of karteltjes onder de kop. Een speciale winding met kartels tot slot vergemakkelijkt het indraaien van de gold top schroeven.

Verpakking
In klapblister of in PET-presentatiepot met deksel, in geval van Torx-kop voorzien van een exemplaar van het juiste Torx-bit voor montage met de accuboormachine. Een selectie kunststof afdekkapjes geeft de keuze deze bevestigingsmiddelen stijlvol af te werken.

Houd het ongedierte buiten met horregaas van Deltafix. Muggen, vliegen en andere kwelgeesten blijven buiten de deur en het raam door horregaas te gebruiken. Het horregaas van Deltafix onderscheidt zich door de kwaliteit en de scherpe prijs.
Het pluggenconcept is een compleet assortiment onder de merknaam Technifix. Dit concept heeft onder andere uit hoogwaardig vervaardigde nylon pluggen. Universele -, normale -, nagel -, kozijn -, verzinkte en normale hollewandpluggen zijn een greep uit dit concept. Het kleuronderscheid zorgt ervoor dat per type plug duidelijke clusters ontstaan, wat het zoeken naar een bepaalde plug aanzienlijk vereenvoudigt.

Zelfklevende tapes stonden aan de basis van Deltafix. Als dochteronderneming van het Amerikaanse Avery begon Deltafix ooit met de verkoop van plakband. Ook vandaag de dag is Deltafix specialist in tapes. Daarnaast voeren wij een heel scala aan zelfklevende beschermende producten zoals antikrasvilt, glijvoetjes en stootdempers. Voor elk gebruik is er een specifieke tape. Zo is er tape om dingen (tijdelijk) te bevestigen of om zaken te repareren, zoals bijvoorbeeld tentdoek. Schilders gebruiken onze afplaktape graag op allerlei ondergronden. Deltafix isolatietape beschermt tegen UV, vocht, alkaliën, zuren en corrosie.

Bijzondere tapes

Een van de bijzondere tapes is onze vulkaniserende tape. Dankzij het vulkaniserende proces smelt het rubber tot een waterbestendige dichting. Wij hebben tapes voor gebruik binnen en buiten. Handig om dingen tijdelijk te bevestigen en makkelijk weer af te nemen is de noppentape. Deze tape is vele malen sterker dan het traditionele klittenband.

Professionele tapes

Onze tapes zijn er in verschillende kwaliteiten met allemaal een gunstige prijs-/kwaliteitsverhouding. De tapes zijn geschikt voor doe-het-zelvers maar vinden ook gretig aftrek bij professionele vaklieden.

Vilt en snelglijders

In dit concept horen ook het vilt en de glijders om vloeren te beschermen en meubels makkelijk te kunnen verschuiven. Ons zelfklevend vilt is specifiek geschikt voor harde vloeren, zoals steen of laminaat. Vilt voeren wij in uitlopende maten en kleuren, inclusief A4 vilt. Voor vloerbedekking zijn de snelglijders juist ideaal. Welke vloer uw klant ook heeft, in dit concept vindt u een passende oplossing. Bijna alle zelfklevende viltrondjes zijn ook beschikbaar in spijker- of schroefvarianten.

Private label

Bij voldoende volume kan Deltafix ook private labels maken. De verpakking voor bijvoorbeeld reparatietape kan in uw eigen huisstijl opgemaakt worden. Zonder investering kunt u uw eigen tape voeren.

Hebben uw klanten last van tocht, kou, stof of geluidsoverlast in hun woning? Dan kunt u ze bedienen met het tochtweringsconcept van Deltafix. In dit concept vindt u tochprofielen van kunststof en metaal. Deze profielen laten ramen en deuren tochtvrij sluiten en zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Daarnaast hebben we dorpelstrips en brievenbusafsluiters met borstel of klep.Voor de voordeur hebben we dorpelstrips en brievenbusafsluiters met borstel of klep.

En als laatste een wel zeer complete collectie tochtstrips in volgorde van duurzaamheid PU-schuim, gesloten structuur schuim en EPDM-rubber in diverse kleuren en profielen bedoelt voor verschillende maten af te sluiten kieren.

Dit concept is onlosmakelijk verbonden met Deltafix. U kunt diverse soorten touw als bol, voor gebruik op een handspoel of per meter verkopen. Ons staal(draad), sisal, katoen, nylon is in verschillende kleuren en omvlechtingen te krijgen. De kettingen zijn gemaakt van verzinkt staal, roestvrij staal, messing en kunststof. En verkrijgbaar in veel uiteenlopende schakelsoorten.

In dit concept mogen de touw- en kettingaccessoires natuurlijk niet ontbreken. Daarom kunnen wij u ook voorzien van bijvoorbeeld karabijnhaken, harpsluitingen, spanschroeven, staaldraadklemmen en katrollen. De presentatie van het touw- en kettingconcept is efficiënt en ruimtebesparend.

» bevestigingsmaterialen & meer